Oldera2 | Karácsonyi event

Mi jót tartogat nekünk még idén az Oldera2 világa?

Mint minden évben, ezúttal is szeretnénk Nektek kicsit kedveskedni, így a Karácsonyi időszakot megragadva egy új event került be a játékba. A Karácsonyi event 2019.12.06-tól 2020.01.05-ig tart.
A fővárosokban megjelent a Mikulás.A Karácsonyi event minden részével a Télapót keressétek. Minden szörnyből az event ideje alatt szerezhetsz Zoknit, amiből ha 100-darabot összegyűjtesz, beléphetsz a Karácsonyi Csodaországba. A csodaországban új karácsonyi fenevadakkal, és meteorokkal találkozhattok, kik értékes zsákmányokat rejtegetnek. A jobb oldalt képen látható Titokzatos ital biztosítja a feladatok befejezéséhez a továbbjutást. Mielőtt belépsz a Csodaországba, szerezz egy Titokzatos italt! Ha ez megvan, 40perced lesz a pályán! Az italt megszerezheted a Télapótól, de ha már beléptél, és szerencsés vagy, találhatsz a feladatok közben a földön is egyet, ahogy a képen is látható.


A karácsonyi event nem maradhat hatalmas jutalmak nélkül. Ideje a Raptort kicsit pihenni küldeni, mert megérkezett a Fagyos Rudolf, és elsöpri a pályáról! Kizárólag a Karácsonyi csodaországban megszerezhető hátas, mely +2500 életerőt, +40% szörnyek elleni erőt és +100 támadó értéket biztosít, ha rajta ülsz. Ez a jószág hűséges, így örökké veled marad(végleges). Megszerezhető a Télapótól, és a Karácsonyi csodaország végén megtalálható Ördögi ünnepi fából.

06.12.2019 05:12:01 | UTOLJÁRA SZERKESZTVE | KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!