Oldera2 | Meley barlangjaTudnivalók a bátrak számára.

          A belépés:

Csak céhek léphetnek be a térképre. A céhvezető (vagy egy alvezérnek jelölt céhtag) tudja regisztrálni a céhed. A céhnek legalább 3-as szintűnek kell lennie és rendelkeznie kell 600 rangponttal. Sikeres "run" esetén 600, sikertelen esetén pedig 300 rangpontot kap a céh. Maximum 16 céhtag léphet be a térképre. Csak céhtársak léphetnek be. Szintkorlát nincs. Belépni tűzföldön tudtok.

1. feladat

Ebben a körben a térkép közepén található oszlopokat kell sebezni addig, ameddig mindegyik TP-je a 75%-ára nem csökken. Ezt számos ellenséges szörny próbálja megakadályozni. Amint egy oszlop elvesztette a TP-je 25%-át, a színe megváltozik és nem lehet sebezni tovább. Ha mindegyik oszlop színe megváltozott, a szörnyek eltűnnek és indul a 2. kör.

2. feladat

Az előző körhöz hasonlóan az oszlopokat kell sebezni addig, ameddig mindegyik TP-je az 50%-ára nem csökkent. Ezt nehezíti, hogy bizonyos időközönként 4db Sárkánytojás jelenik meg az oszlopok körül, amik sérthetetlenséget biztosítanak az oszlopoknak, így nem lehet őket sebezni - ezeket el kell pusztítani, ha megjelennek. Továbbá az előző körhöz képest több agresszív szörny nehezíti a teljesítést. Amint egy oszlop elvesztette a TP-je 50%-át, a színe megváltozik és nem lehet sebezni tovább. Ha mindegyik oszlop színe megváltozott, a szörnyek eltűnnek és indul a 3. kör.

3. feladat

Ebben a körben továbbra is az oszlopokat kell sebezni, ameddig a TP-jük teljesen el nem fogy. Ezt az előző körhöz hasonlóan Sárkánytojások, rengeteg agresszív szörny és 4db Sárkányfigyelő Idall nehezíti. Az utóbbi 4 szörnyet még a kör befejezése előtt meg kell ölni, különben a "run" nem lesz teljesíthető. Amint egy oszlop elvesztette a teljes életerejét, a színe kékre változik és nem lehet sebezni tovább. Ha mindegyik oszlop színe megváltozott, akkor a Sárkánytűz-gyűrű segítségével el kell pusztítani őket. Ezeket a gyűrűket a "run" ideje alatt dobják a bent lévő szörnyek. Egy játékos csak egy oszlopot pusztíthat el. Ha mind a 4 oszlop megsemmisült, a szörnyek eltűnnek és indul a 4. kör.

4. feladat

A 4 oszlop utoljára megtámadja Meley-t, aki ekkor elmenekül. Ezután megjelenik az Arany sárkányláda, ahol a "run" résztvevői felvehetik a jutalmukat. Választható jutalmak Meley királynő ládája Sárkányfigyelő-láda

25.02.2019 20:43:01 | Utoljára szerkesztve